Comunicat

Comunicat

 

Școala Gimnazială Ipotești desfășoară vineri, 21 decembrie 2018, activitățile din cadrul proiectului caritabil ”Dăruim zâmbete”. În proiect sunt implicați 700 de elevi și preșcolari și 40 de cadre didactice, având ca beneficiari copiii aflați în plasament la Complexul de apartamente din Dorohoi-Botoșani ”Floare de colț” și include următoarele activități: Concursul de colinde ”Iată vin colindători!” și Târgul de Crăciun. Activitățile vor începe la ora 10, la Sala de sport a comunei Ipotești și sunt invitați să participe toți membrii comunității locale!!

 

 

Proiectul dorește mobilizarea elevilor, a familiilor acestora și a reprezentanților comunității locale, în vederea realizării unui eveniment caritabil, prin participarea directă în cadrul activităților de voluntariat, în sprijinul ajutorării copiilor din Complexul de apartamente ”Floare de colț”.

 

Partenerii noștri în proiect sunt Primăria și Consiliul Local Ipotești, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani, Complexul de apartamente ”Floare de Colț” Dorohoi, Mateo Rustic Construct SRL, Manaz Montage SRL, Monitorul de Suceava și Consiliul Reprezentativ al Părinților de la Școala Gimnazială Ipotești.

 

Vă invităm să fiți prezenți la activitățile noastre, în scopul promovării voluntariatului și a acțiunilor caritabile în rândul comunității locale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *